VPN met wireguard en kill switch

VPN met wireguard en kill switch

In IT worden kill switchen gebruikt om de internetverbinding of een lijst met programma’s te verbreken wanneer een specifieke niet-geprogrammeerde gebeurtenis plaatsvindt. De VPN Kill Switch is als een noodstop voor uw verbinding.

VPN is een betrouwbare en waardevolle technologie die wordt gebruikt voor het versleutelen en beveiligen van uw internetverbinding. Ja, dat klopt dat er veel andere toepassingen van dergelijke software zijn, zoals het omzeilen van internetcensuur, het omzeilen van de blokkering algoritmen van China etc. 

Daarom is de VPN Kill Switch een mechanisme dat wordt gebruikt om uw internetverbinding te verbreken of een lijst met applicaties te sluiten om te voorkomen dat uw online activiteiten zichtbaar worden.

Aan de andere kant is WireGuard een ongelooflijk gestroomlijnd protocol. Waar OpenVPN ruwweg 400.000 regels code vereist, heeft WireGuard er minder dan 4000. Dat maakt het lichter en gemakkelijker voor VPN’s om te implementeren, vermindert het risico op fouten of kwetsbaarheden en maakt de code gemakkelijker te controleren.

Dat gezegd hebbende, hier is onze lijst met de beste VPN’s die WireGuard en een Kill Switch bieden.

VPN Nederland

VPN Nederland is een van de beste VPN’s van 2021. Het is de eerste op mijn lijst om een ​​aantal goede redenen, zoals geweldige VPN-prestaties, eersteklas VPN-apps en een indrukwekkende lijst met VPN-functies, waaronder de VPN WireGuard en Dodemansknop.

VPN Nederland biedt Kill Switch op hun VPN-client voor Windows-, macOS VPN-, iOS VPN- en Android VPN-apps.

Hoewel Wireguard veilig is, zou VPN nederland voor de manier waarop het standaard IP-adressen aan gebruikers toewijst, enkele identificerende gebruikersgegevens op zijn servers moeten opslaan. Dat zou in strijd zijn met VPN Nederland’s strikte zero-logs-beleid.

Daarom is VPN Nederland een kans geven iets dat je in gedachten moet houden als je op zoek bent naar een VPN-provider die veel op tafel legt.

ibVPN

Deze vampier-VPN is “geboren en getogen” in Transsylvanië en als het gaat om prestaties, functies, apps en zelfs prijzen, is ibVPN fel.

Deze Roemeense provider heeft geschiedenis op de markt en heeft duidelijk de knowhow als het gaat om VPN’s en het belang van geavanceerde functies.

Omdat ze een gratis proefperiode van 24 uur bieden, kun je opschieten en hun kill-switches voor internet en applicaties testen die beschikbaar zijn in de Windows- en macOS-apps.

CyberGhost

CyberGhost is een geweldige VPN. In hun portfolio vind je lite-apps, betrouwbare verbindingen, veel servers en een gratis VPN-proefperiode.

Met betrekking tot WireGuard en Kill Switch, met CyberGhost kun je ervan genieten op al je apparaten die draaien op Windows, macOS, iOS en Android. Houd er rekening mee dat deze functie automatisch is ingeschakeld in hun app, dus er hoeven geen extra maatregelen te worden genomen om deze in te schakelen en ervoor te zorgen dat uw verbinding is beveiligd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *