Verover de wereld met In Gold We Trust

De Gouden Eeuw van Amsterdam was de inspiratiebron voor het label In Gold We Trust. De broers Franzel startten in 2012 een blitzoffensief. Ze namen deel aan de Fashion Week met hun nieuwe label ‘In Gold We Trust’. Het werd een gigantisch succes. Na een tweede, even succesvolle, aanval op de kledingmarkt, ging het alleen maar beter voor In Gold We Trust. Ondertussen, bijna 10 jaar later, wordt dit label meegerekend in de internationale wereld van streetwear. Dit merk heeft ondertussen truien, t-shirts, sweaters, bermuda’s, petten… gewoon alle kledingstukken om je streetwear outfit volledig te maken.

Kwaliteit en herkenbare look

Een trui of broek van In Gold We Trust herken je van ver. Niet alleen het duidelijke logo in contrasterende kleuren valt in het oog. Ook de kwaliteit mag er zijn. De ontwerpers van IGWT gaan de straat op en zoeken uit wat jongeren van hun kleding verwachten. Met deze informatie uit eerste hand duiken ze in hun atelier en creëren nog maar eens een nieuw ontwerp, zoeken nieuwe stoffen uit of kiezen voor nieuwe kleuren. Hou de website in het oog, er komen regelmatig nieuwe producten op de markt. De gebroeders Franzel staan nog altijd aan het roer van dit label en duwen nog altijd hun filosofie door: draagbaarheid, stijl en kwaliteit aan betaalbare prijzen. Voor minder gaan ze niet. Ooit beweerde één van de broers dat ze ‘de aangenaamst dragende sweater van heel de wereld’ wilden maken. Ondertussen zijn ze al lang zo ver. Meer nog: ook hun andere kledingstukken zijn zeer aangenaam en vooral stijlvol.

In Gold We Trust is online shoppen

Als hedendaagse mens heb je misschien wel wat anders te doen dan verschillende fysieke winkels aan te doen om je outfit bij elkaar te krijgen. Ga gewoon lui lekker zitten en kies je kledij van In Gold We Trust online uit. Je ziet ook meteen of dat bepaalde stuk in voorraad is. Met een paar muisklikken heb je binnenkort een nieuwe IGWT in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *