Vakkenkasten voor ordelijk opslaan items

Vakkenkasten zijn zoals u waarschijnlijk al verwacht kasten met vakken. Met behulp van de vakken in de kast kunt u al uw verschillende (kleine en grote) items en onderdelen ordelijk opbergen. U kunt hierbij denken aan:

  • Boutjes
  • Moeren
  • Schroeven
  • Plakband / duct tape
  • Spijkers
  • Opvulplaatjes
  • Etcetera

Omdat er vele verschillende maten en groottes van boutjes, moeren en spijkers zijn bijvoorbeeld, is de kans groot dat deze her en der door elkaar liggen als u ze niet sorteert. Dit belemmert het snel en goed werken.

123magazijninrichting

Bij 123magazijninrichting kunt u terecht voor vele vakkenkasten. Via de volgende link komt u op de site en kunt u kiezen welke kast bij u past. Als u vervolgens markeringen maakt met bijvoorbeeld een labelwriter zijn alle items netjes in een separaat vakje te plaatsen en grijpt u nooit meer mis. Hiervoor is een etikettenvangrail te plaatsen. Bovendien voorkomt het misverkopen. Als u een winkel heeft die items als boutjes en moertjes verkoopt wilt u natuurlijk wel het goede verkopen en de klant niet wegsturen met een verkeerde afmeting.

U kunt de vakverdeling maken zoals u dat wilt. Smalle vakken of brede vakken. De kasten kunt u naar eigen smaak en wensen indelen. De kunststof tussen schotjes zijn los verkrijgbaar en dus altijd achteraf bij te bestellen als blijkt dat u er toch meer nodig heeft.

Contact

Wilt u informatie over vakkenkasten? U vindt hier allerhande informatie over de beschikbare producten. Ook handige accessoires zoals sloten om uw kast of kasten af te sluiten. Daarnaast heeft 123magazijninrichting de mogelijkheid om te communiceren via chat, app, mail en telefoon. U krijgt ze dus altijd te pakken. De kasten kunnen makkelijk online besteld worden. Betaling is mogelijk via diverse mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *