Tips voor het aankleden van jouw kinderen in de winter

Terwijl ijsbeer ouders het gemakkelijk hebben dankzij de natuurlijk dikke vacht van de jongen, moeten wij als mensen onze kinderen goed inpakken voor het koude weer. Een winterjas en warme onderkleding is tijdens deze tijd van het jaar onvermijdelijk. Om een passende winteroutfit te kiezen voor je kind, helpen we je hier met het maken van de juiste keuzes.

De meestvoorkomende soorten winterjassen

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je kiest voor een winterjas met een goed geïsoleerde vulling. Hierbij kun je kiezen voor een jas met dons of synthetische isolaties, die elk zijn unieke eigenschappen kennen. Dons is een natuurlijk materiaal die ongeëvenaarde warmte biedt en bovendien licht en makkelijk in te pakken is. Aangezien nat dons geen warmte biedt, is het belangrijk dat je kiest voor waterbestendig dons, om je niet druk te hoeven maken over natte omstandigheden.

Synthetisch geïsoleerde jassen zijn vaak wat vriendelijker voor de portomonnee, maar bieden eveneens de warmtekwaliteiten van dons. Daarnaast kun je kiezen voor fleece en softshell jassen. Fleece is een heerlijk zacht en warm materiaal dat perfect is tijdens de winter en bovendien in verschillende soorten en maten jongens en meisjes kleding is te vinden. Softshell jassen bieden lichtgewicht isolatie en zijn goede regen- en windbeschermers. Ze bieden een vergelijkbare warmte als lichtgewicht fleecejacks.

Slimme keuzes voor winterse onderkleding

De ideale onderkleding is comfortabel zowel binnen als buiten, en kan daarnaast gemakkelijk onder de hoofdoutfit gedragen worden. Denk bijvoorbeeld aan een jumpsuit voor meisjes of een joggingbroek voor jongens van B.Nosy, voor als je op zoek bent naar modieuze maar casual winterstijlen. Wil je jouw kind helemaal goed voorbereiden op de vrieskou, dan zijn sneeuwpakken de warmste optie. De warmte en de prijs van sneeuwpakken zijn erg gevarieerd en verschillen in de isolerende vulling, voor ijskoud weer tot matige kou die het ook op koele dagen goed doen. Deze pakken bestaan uit één stuk en zijn voorzien van een lange rits om gemakkelijk uit te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *