Tips om zelf te behangen

jungle behang kopen

Ben jij je huidige behang helemaal zat, en wil je al maanden die populaire jungle behang kopen en aanbrengen? Dan zullen wij je helpen met het zelf behangen van je eigen muur. Het is namelijk helemaal niet lastig om dit voor elkaar te krijgen, zolang je het stappenplan maar volgt.

jungle behang kopen

Het stappenplan

Ten eerste moet de muren opmeten die je wil behangen. Hierdoor weet je precies hoeveel je nodig gaat hebben. Als je dit hebt gedaan, is het tijd om naar de winkel te gaan en behang uit te kiezen en aan te schaffen. 

Ten tweede is het tijdens het winkelbezoek belangrijk om het behang te checken. Hiermee voorkom je dat je naar huis gaat met behang wat beschadigd is of behang wat onregelmatigheden bevatten.

Ten derde moet je oude lagen behang eraf halen met een afstoommachine. Het is erg belangrijk om dit te doen, anders zal het nieuwe behang na verloop van tijd losraakt. Als je dit hebt gedaan, is het tijd om de print te te behangen.

Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat de muren schoon, stofvrij en droog zijn. Vervolgens knip je op maat de banen. Daarnaast is het verstandig om bij elke, geknipte baan de bovenkant te markeren, zodat je het in dezelfde richting gaat behangen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *