Samen slapen maar weinig plek? Kies het matras 140 x 190 van Perfecthomeshop

matras 140 x 190 van Perfecthomeshop

Wanneer je een stelletje bent, dan wil je vaak samen slapen. Dat is gewoon gezelliger. Maar ook als je een kinderkamer met beperkte ruimte hebt, dan is een groter bed soms een goed idee. Twee zusjes kunnen dan bijvoorbeeld samen slapen. Voor beide situaties is het matras 140 x 190 van Perfecthomeshop een goed idee. Tenminste, als je ruimte beperkt is.

matras 140 x 190 van Perfecthomeshop

Een twijfelaar voor kleine kamers

De maat van 140 centimeter is meer dan voldoende voor twee kinderen. Voor twee volwassenen is het een beetje krap, maar het kan wel. We noemen deze maat ook wel de twijfelaar. Een twijfelaar heeft een aantal grote voordelen maar ook nadelen:

  • het bespaart ruimte en is ideaal voor kleine kamers
  • het dwingt je rechter te slapen
  • je bent dichter bij elkaar
  • je ligt dicht op elkaar, ook in de zomer
  • kinderen moeten soms even wennen aan de beperkte ruimte tijdens de nacht

De twijfelaar is dus een uniek soort bed met veel voor- en nadelen. In ieder geval is het een geweldig alternatief op het reguliere tweepersoonsbed voor wie weinig ruimte heeft.

Een studio of kamer

Wanneer je op kamers gaat of een studio huurt, dan heb je vaak beperkte ruimte. Dat hoort er nu eenmaal bij. Je kunt dan maar beter kiezen voor de kleinere versie van alle meubels. Dat geldt dus bijvoorbeeld voor je matras en bed als je een twijfelaar kiest. Maar ook een tv meubel, bank of eettafel kan ruimtebesparend zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *