Richt je terras goed in!

De zomermaanden komen er weer aan en dat betekent dat we massaal naar de steden gaan om op het terras een drankje en hapje te nuttigen. Echter is het voor het horecapersoneel soms lastig om de juiste indeling te maken, wanneer er zoveel mensen op het terras afkomen. Wil je optimaal gebruik maken van het terras? Richt je terras dan goed in!

Kleine meubels

Door kleine meubels te gebruiken zorg je ervoor dat je meer ruimte hebt voor plekken. Plaats daarom geen grote loungesets, maar plaats kortweg een tafel met een paar stoelen. Uiteraard kun je voor de gezelligheid een loungeset neerzetten, echter is niet dit slim op het moment dat je meer mensen op dezelfde ruimte wilt hebben. 

Wijs mensen de weg

Logistiek in de horeca is een groot onderdeel die soms echt wordt vergeten. Het is vervelend als je als horecamedewerker steeds moet uitwijken voor bezoekers die het terras op komen. Je kunt daarom dranghekken huren bij Webo verhuur om bezoekers de weg te wijzen waar ze het terras op kunnen komen en waar ze het terras kunnen verlaten. 

Verschuivingen

Je hebt als restaurant maar een bepaald gebied wat je mag benutten. Ondanks dat dit voor jou en het personeel duidelijk is, weten bezoekers deze scheidingslijn niet. Vooral wanneer de zon niet helemaal op de gewenste plek bij bezoekers schijnt, zijn bezoekers snel geneigd om de stoel of tafel een paar centimeters te verplaatsen. Zorg er daarom voor dat het ook voor bezoekers duidelijk is waar de grens is van het terras en natuurlijk van het restaurant naast je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *