Reformladder 3 x 8 de allerbeste!

reformladder 3 x 8

Werk jij in de bouw of in een andere industrie waar ze veel gereedschap als ladders gebruiken? Dan is het handig dat jij de beste kwaliteit hebt met gegarandeerde veiligheid. Bij smart level ladder ben jij aan het juiste adres voor de veiligste ladder die er te krijgen is. De reformladder 3 x 8 is zeer multifunctioneel. Het is daarnaast een zeer gebruiksvriendelijke ladder.

reformladder 3 x 8

Multifunctioneel

De reformladder 3 x 8 kun je gebruiken als ladder maar ook als trap.  Je kunt de reformladder 3 x 14 dus bijvoorbeeld omvormen tot een vrijstaande ladder van drie maal veertien treden met een bijbehorende werkhoogte van 9,7 meter. Tegelijkertijd kunt u diezelfde reformladder ook gebruiken als trap in een A-stand met acht treden, een ladder-hoogte van 6,51 meter en een werkhoogte van 7 meter. Verder zijn er uiteraard ook kleinere formaten reformladders verkrijgbaar zoals de reformladder 3 x 8 (drie maal acht treden), reformladder 3 x 10 (drie maal tien treden) en reformladder 3 x 12 (driemaal twaalf treden). Het is dus een hele fijne ladder.

Ben jij op zoek naar een ladder waar je veel mee kan en dus ook multifunctioneel is? Neem dan een kijkje op de site of kom langs in de showroom. Hier kan je alle ladders zien en kijken voor andere producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *