Onmisbare onderdelen in een inloopkast

Heb jij een ruimte over in huis die je als inloopkast wil gaan gebruiken? Zorg dan dat je deze meteen goed indeelt! Je wilt er later natuurlijk niet achter komen dan er onderdelen missen of dat je er niet genoeg ruimte voor hebt. De onmisbare onderdelen in een inloopkast lopen we daarom samen met je door!

Hang- en legruimte

Je zult het misschien niet denken maar een efficiënte inloopkast bestaat voor ⅔ uit hangruimte en voor ⅓ uit legruimte. Vooral als je een formele baan hebt, zal je veel nette kleding hebben die je niet gekreukt aan wil trekken. Daarom is het belangrijk om een kledingkast op maat te hebben die genoeg ruimte biedt voor jouw kleding. Kijk hiervoor eens bij 123schuifdeuren!

Een spiegel

Wanneer je dan je kleding hebt hangen is het ook belangrijk dat je weet hoe deze kleding je staat. En misschien nog belangrijker of de kleding wel matcht en goed zit. Daarom is een spiegel essentieel in een kledingkast. Heb je weinig ruimte? Bevestig dan een spiegel op de deur van je inloopkast!

Een bankje

Een bankje is ontzettend handig wanneer je ook je schoenen in je inloopkast hebt staan. Zo kun je op je gemak je schoenen aan doen of de kleding opleggen die je aan zou willen doen. Het hoeft uiteraard geen bankje te zijn. Je kunt tegen de muur bijvoorbeeld ook een inklapbare stoel plaatsen. 

Lades

In een kast mogen naar de hang – en legruimte ook lades niet ontbreken. Hier kun je namelijk lingerie of sokken in kwijt. Daarnaast kun je ook nadenken over een lade voor zonnebrillen of riemen. Denk daarom ook eens na aan de accessoires die je in je inloopkast kwijt wil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *