Messing kopen bij een groothandel

Messing is een product dat voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Wel is het belangrijk om messing aan te schaffen bij een betrouwbare messing groothandel zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit, en ook de beste prijs, krijgt. Een betrouwbare messing groothandel aanbieder is MetaalKeten, dat is gelegen in Hengelo. Zij leveren als een van de weinige groothandels in Nederland een compleet aanbod aan verschillende messing producten en toepassingen. In welke vorm of maat of dikte u op zoek bent naar een specifiek messing product, de kans is groot dat u bij Metaalketen deze altijd kunt vinden.

Meer informatie over de diverse producten

Bij deze messing groothandel kunt u ook terecht om een legering en messing te vinden dat van de bekende ms58 serie en ms63 serie is. Dit zijn de twee meest bekende en belangrijkste legeringen van messing en zijn dus verkrijgbaar bij Metaalketen. Bij deze messing groothandel kunt u een leveringsprogramma bekijken waar ook een overzichtelijk overzicht in verwerkt is van het aanbod. Zo ziet u direct welke producten er beschikbaar zijn, en welke het beste zijn voor uw doeleinden. Kies er bijvoorbeeld voor een messing product aan te schaffen dat verwerkt kan worden in een van uw CNC machines, of in een ander eindproduct zoals bouten, moeren of een paar opvulnippels.

Jarenlange ervaring

Metaalketen is een messing groothandel die jarenlange ervaring heeft met het in en verkopen van diverse messing soorten. Zo helpen zij u graag op weg met het vinden van bijvoorbeeld de messing platen. Deze zijn beschikbaar in zowel een vlakke vorm als in een hamerslag vorm. Zowel voor standaard als voor grote afmetingen zijn er diverse platen verkrijgbaar die ook graveerbaar zijn in diverse vormen en maten. Ook voor een nieuwe messingstaf of een messingband kunt u terecht bij deze groothandel. Ook is het mogelijk om diverse producten speciaal op maat te laten maken. Neem contact op met metaalketen om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *