Het verschil maken in de civiele techniek? Als uitvoerder kan dat!

bouwhuysch

Als je denkt aan de civiele techniek en wat deze sector doet, dan zul je misschien in de eerste plaats denken aan woningen en andere gebouwen. Deze gedachtegang is logisch, en er is ook niets mis mee, maar goed om te weten is dat de civiele techniek nog veel verder gaat dan dat. Ook alle infrastructurele objecten (onder andere wegen, spoorwegen, bruggen tunnels, rioleringen en sluizen) komen op het conto van de civiele techniek. Het werk van de ingenieur springt hierbij wellicht het meest in het oog. Zij bedenken en ontwerpen al deze objecten namelijk. Maar vergeet niet dat het goede werk van een ingenieur niets waard is zonder bijvoorbeeld een uitstekende uitvoerder. De uitvoerders vormen dan ook een onmisbare schakel in elk bouwproject. Lijkt het je wel wat om uitvoerder te worden? Via een site als Bouwhuysch vind je mogelijk vacatures voor uitvoerders. 

bouwhuysch

Gewenste competenties van een toekomstige uitvoerder

Akkoord, soms zijn er projecten of opdrachtgever die net iets andere eisen stellen aan een uitvoerder, toch mag je erop rekenen dat een uitvoerder het volgende te bieden moet hebben:

• Uiteraard sterke technische vaardigheden die relevant zijn voor het uit te voeren project.

• Relevante diploma’s en/of certificaten.

• Sterke leiderschapskwaliteiten. Jij bent immers degene die de leiding heeft op de locatie.

• Uitstekend kunnen plannen en organiseren.

• Een hoge mate van stressbestendigheid.

• Goede communicatieve vaardigheden, want je hebt intensief contact met veel andere bij het project betrokken specialisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *