Een unieke uitvinding: de wasbare luier

Lees hier alles over de wasbare luier en bekijk deze bij Kidzstore. Je ziet dat deze verkocht worden met alle toebehoren zoals inlegvellen, en juist de inlegvellen is de vooruitgang in de tijd. Vroeger was de wasbare luier een soort van theedoek die met een veiligheidsspeld vast werd gezet. De luier moest je uitspoelen en apart wassen. De inlegvellen laten wel urine door maar geen ontlasting. De luier hoef je niet meer uit te spoelen, en kan met ander wasgoed de machine in. Enkel je kan dan geen wasverzachter gebruiken want daar kan een babyhuidje niet tegen. Lees verder over de voordelen van deze luiers.

Er staat veel informatie op onafhankelijke sites

Naast de informatie omtrent wasbare luiers op de site van Kidzstore staat er ook veel gewschreven op andere sites. De consumentenbond heeft de wasbare luiers getest, en zijn er zeer tevreden over. Je veroorzaakt minder afval, het kind is sneller zindelijk en het is voordeliger. Een andere site geeft het advies om de luiers maat voor maat aan te schaffen want anders is het zo’n investering. Beide sites berekenen het voordeel zonder dat er nog een broertje of zusje komt. Als dat het geval is, is het voordeel enorm. Lees de informatie op de site van Kidzstore en andere sites, en doe je voordeel.

Kidzstore, speciaal voor prijs- en milieubewuste jonge ouders

Als je verder rondkijkt op de site van Kidzstore, dan zal je zien dat het een speciaalzaak is voor ouders die het kind toekomst willen geven. Kidzstore heeft naast de wasbare luiers nog oefenbroekjes en zwemluiers, maar ook het betere speelgoed. Door het totaal laat jij je kind opgroeien in een schoon milieu met een minimale afvalberg, plus je laat het kind zich ontwikkelen. Vooral het educatieve speelgoed schept een duidelijk beeld. Kidzstore heeft ook zaken zoals drinkflessen waarbij de kleine geen plastics meekrijgt. Bekijk dus rustig de site van Kidzstore, en lees eventueel andere informatie van onafhankelijke instanties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *