De leukste spelletjes op je mobiel om te spelen

Of je nu een iPhone een Samsung of een Huawai hebt er zijn bizar veel spelletjes die je kan spelen. Je kan een hoop uurtjes van je tijd stoppen in spelletjes voor jezelf maar je kan ook lekker samen of tegen elkaar spelen. En wat is er nu leuker dan elkaar uit te dagen? Nu zijn er zat spelletjes die je bijvoorbeeld met je familie kan spelen. We geven je een aantal tips zodat je voorlopig even vooruit kan!

Poker

Wil je lekker met je vrienden pokeren zonder bij elkaar te hoeven komen? Dan kan je via jouw smartphone een app downloaden om lekker te pokeren. Niet om echt geld maar om virtueel geld. Laat jij zien dat je het beste virtueel kan bluffen? Dan kunnen we je aanraden om eens in de App store te kijken en op zoek te gaan naar de beste Texas Hold ‘em games om helemaal los te gaan.

Wordfeud

Wordfeud is het spelletje dat misschien wel het meeste wordt gespeeld binnen families. Zo kan je heel eenvoudig even je vader, moeder, broer of zus uitdagen en het digitaal tegen ze opnemen. Ben jij de beste woorden tovenaar? Er zijn een aantal worden met een specifieke letter die ontzettend moeilijk weg te leggen zijn. Het is een goed idee om hier eens mee te oefenen. Bijvoorbeeld woorden met een y.

Scrabble

Ook scrabble zien we in veel families gespeeld worden. Ben jij nou diegene die op de meeste slimme manieren zijn stenen kwijt weet te spelen? Daag dan jouw vader of broer eens uit. We zien dat dit spelletje het meest populair is onder mannen en daardoor ook het meest door hen wordt gespeeld. Win jij de prestige slag om te laten zien wie de echte man in huis is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *