De beste merken voor verven

Wanneer u aan een verfproject begint, zijn er verschillende belangrijke beslissingen die bepalen of u een onberispelijke afwerking en rijke kleuren krijgt waarmee u wilt leven. Naast het kiezen van de perfecte verfkleur en het al dan niet inhuren van professionele schilders, is een van de belangrijkste factoren het selecteren van het beste verfmerk voor het project. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te kiezen voor een merk dat direct verkrijgbaar is bij uw plaatselijke bouwmarkt, kan extra inspanning leveren om een van de topmerken te kopen het verschil zijn tussen een mooi resultaat en een die u over een jaar opnieuw wilt schilderen. Hieronder hebben we enkele van de beste interieurverfbedrijven verzameld, waaronder de go-to-merken interieurontwerpers en professionele schilders zweren bij.

Benjamin moore

Benjamin Moore, opgericht in 1883, is een Amerikaans verfbedrijf dat is uitgegroeid tot een van de meest populaire verfmerken. U vindt Benjamin Moore-verf echter niet bij grote winkelketens, maar alleen bij onafhankelijke winkels en detailhandelaren (vind er hier een).

Onthoud dat u geen gewaagde kleur hoeft te kiezen om een kamer op te frissen. Enkele van de bestverkopende kleuren van Benjamin Moore zijn wittinten, zoals de door de ontwerper goedgekeurde White Dove en Decorator’s White.

Anker Stuy

Een ander populair verfmerk, Anker Stuy, heeft niet alleen een enorm scala aan kleuren, maar de verflijn is verkrijgbaar bij online winkels, waardoor het gemakkelijk is om te winkelen. Heel veel merken die in de verf zitten, zijn niet in de online winkels te verkrijgen. Waarom weten we niet, heel veel mensen shoppen namelijk online tegenwoordig. Anker Stuy is daar één van, die dus wel hun verf online verkoopt en dat doen ze erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *