Boottrends om te dragen in herfst/winter 2021-2022.

Nu het herfst-/winterseizoen voor de deur staat, wordt het tijd dat we het over boots hebben. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar voor mij val je vaak op een bepaald type schoeisel: laarzen! Boots zijn al lang een van mijn grootste mode-obsessies. Ze zijn de reden waarom ik altijd uitkijk naar de herfst! Ik geloof echt dat je nooit te veel laarzen kunt hebben. Je zou natuurlijk kunnen zeggen dat je met een paar klassieke Chelsea-laarzen bijna klaar bent voor de herfst, maar is het niet een beetje saai? Je laarzencollectie verdient een upgrade en dit is waar de laarzentrends voor de herfst van 2021 een rol gaan spelen.

Als het gaat om boots trends voor herfst/winter 2020-2021, is er dit seizoen voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een praktisch paar dat bestand is tegen het onvoorspelbare herfst-/winterweer, of een stijlvolle boots die overal goed bij past, ik weet zeker dat je tussen deze stijlen je nieuwe perfecte paar laarzen zult vinden. hieronder. Blijf scrollen om de top vijf van definitieve boots trends te onthullen voor deze herfst/winter 2020-2021.

De sterkste boots trend waar ik het over wil hebben zijn rijlaarzen. Weet je nog dat, ongeveer 8-10 jaar geleden, door Hermès Kelly geïnspireerde rijlaarzen werden beschouwd als de beste designerlaarzen om te bezitten? Als je ze nog in je boots collectie hebt, is herfst/winter 2020-2021 misschien wel het perfecte moment om die beauties uit de kast te halen. In het najaar van 2020 maakt de hippische look een grote comeback. Rijlaarzen werden gespot op de F/W 20-21 Runways van onder andere Chanel, Prada en Valentino. Dit seizoen wordt de klassieke stijl van rijlaarzen echter opnieuw uitgevonden met een toevoeging van nieuwe details, zoals subtiele westerse elementen of dikke zolen. Hoe dan ook, vanwege hun strakke en strakke lijnen zijn rijlaarzen een must-have voor de herfst.

Hoewel rijlaarzen vrij vaak werden gespot op F/W 20-21 catwalks, hebben ze de catwalks niet echt gedomineerd. Het type bootsen dat zonder twijfel de herfst/winter catwalks heeft gedomineerd, zijn dikke laarzen. Van klassieke, door Dr. Martens geïnspireerde laarzen tot heavy-duty ‘combat’-stijlen, dit seizoen staan ​​dikke laarssilhouetten in de schijnwerpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *